Behind the brand

COCO ISABELLE

Ik ben creatieve marketeer en grafisch ontwerper met jaren lange ervaring als zowel freelancer en als interne medewerker binnen het vakgebied. Door mijn gepassioneerde creativiteit om te zetten in een doordacht marketingplan, weet ik een verrassende invulling te geven aan de uitstraling van verschillende soorten bedrijven.

My professional skills

Marketeer

Mijn commerciële inzicht als marketeer heeft zich ontwikkeld tijdens mijn opleiding en verschillende marketingprojecten.

Concept Development

Mijn passie ligt in het creëren en  ontwikkelen van creatieve concepten. Tijdens mijn opleiding en freelance werk heb ik veel ervaring hiermee opgedaan. 

Graphic Designer

Ik heb jarenlange ervaring met verschillende Adobe programma's. Voornamelijk Indesign, Photoshop & Illustrator.

Customer Empathy

Ik verdiep me altijd volledig in de behoeften van de klant en de perceptie van haar doelgroep. Dit resulteert in een vruchtbare samenwerking en een sterk eindresultaat. 

Opleidingsachtergrond

Beide behaalde diploma's hebben mij ondersteund om van mijn passie m'n werk te kunnen maken en om te leren wat er voor nodig is om dit ook op een professionele manier te kunnen uitvoeren.
Bachelor of Science
Commerciële Economie
ROTTERDAM BUSINESS SCHOOL
Mediavormgever
LIFESTYLE & MEDIA
GRAFISCH LYCEUM ROTTERDAM

Plan nu een
gratis consult

graduation-hatlicense linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram